FactOption
NULON-representative Holland
               NULON Anti-Roet


Uitgaande van de meningen van specialisten, wereldwijd, op het terrein van dieselmotoren alsmede de technische ontwikkelingen van de laatste tijd, is het een noodzaak (teneinde de motor in een optimale conditie te houden) dat er aan de diesel een brandstofsupplement wordt toegevoegd.
Problemen rond de pomp, roetaanslag op de kleppen, en ook in de injectoren en cilinders worden op die manier voorkomen.

DOET MEN DIT NIET, dan blijven op termijn problemen niet uit. Met als gevolg een moeilijke start, sterke rookontwikkeling, te hoge CO2-emissie en vervanging van de dieselpomp.
NULON DIC toevoegen bij elke tankbeurt is de oplossing, maar de praktijk wijst uit dat slechtseen min- derheid dit doet. Zuiver werkende injectoren zijn echter een noodzaak.

Uit een onderzoek is gebleken dat van 57% van de dieselmotoren bij een technische keuring, een afkeu- ring vermeden had kunnen worden door op tijd de nodige filters te vervangen en regelmatig dit product te gebruiken voor het reinigen van de verstuivers.

NULON Anti-Roet garandeert de vermindering van roetdeeltjes en geeft bij controle een beter resultaat. En behandeling per onderhoudsbeurt.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Bij ieder groot onderhoud de
NULON Anti-Roet aan het filterhuis (gedemonteerd filter!) toevoegen en gedurende 2 tot 3 minuten de motor op verhoogd toerental laten draaien.
Bij klein onderhoud de
NULON Anti-Roet toevoegen aan de brandstoftank.
Voor onmiddellijk resultaat n
NULON Anti-Roet in het filterhuis (gedemonteerd filter!). Vervolgens de motor 20 tot 30 minuten op een hoger toerental laten draaien of rijden met het voertuig.


VOORDELEN:

      * Minder verbruik doordat injectoren opnieuw correct werken
      * Betere verbranding
      * Betere prestaties
      * Schade en slijtage aan het verbrandingssysteem worden voorkomen
      * Door betere smering vermindert de kans op onherstelbare schade aan de dieselpomp


DOSERING:

1 flacon is 500 ml

WAARSCHUWING:

Bij eventuele inname, niet braken. Raadpleeg onmiddellijk een arts. Bij oogcontact, gedurende 15 min. overvloedig spoelen met zuiver water.

VERPAKKING:

NULON AR 500 ml flacon (15 flacons per karton)


NULON
-distibuteur voor West-Nederland:

FactOption
www.nulon.eu

Noordwijk aan Zee

071-36 460 65