FactOption
NULON-representative Holland
Onmiddellijk besparen!
Als u klaagt over de hoge brandstofprijzen, dan is dat slechts voor een deel terecht.NULON kan u op vele wijzen behulpzaam zijn met het terugbrengen van uw brandstofkosten, enige voor- beelden zijn:

-  olietoevoegingen waardoor o.a. een betere compressie en minder inwendige slijtages, voor benzine-,
   diesel- en LPG-motoren,
-  brandstoftoevoegingen waardoor verstuivers, carburateur etc. gereinigd worden en schoon blijven en
   ze het werk kunnen doen zoals ze door de constructeur bedoeld zijn,
-  antiroet-toevoeging/behandeling van vervuilde dieselmotoren.


De meest gebruikte combinatie-toepassing is NULON E20 en NULON E30 voor een maar liefst 80.000 km behandeling:

NULON Performance Engine Treatment (NULON E20 Prestatie Motor Behandeling) is op een speciale wijze geformuleerd voor gebruik in alle viertakt benzine, roterende, diesel en LPG gasmotoren die in een goede mechanische staat zijn. NULON E20 is ook aanbevolen voor gebruik in in alle opgefokte, wedstrijd- en turbo-motoren. NULON E20 is een speciaal mengsel van hoogwaardige draagoliŽn, Polythetrafluor- ethyleen (PTFE) en andere prestatie, antiwrijving, antslijtage en anticorrosie additieven.
Toegevoegd aan minerale of synthetische  motorolie reinigt
NULON E20 alle wrijvingsoppervlakken, verwijdert carbon, vernis en bezinksel, verspreidt ze in de olie waarna ze opgevangen worden in het oliefilter.
NULON E20 bevat PTFE-deeltjes, verschillend in grootte, van submicron tot verschillende microns. De submicrondeeltjes zullen de wrijvingsgoppervlakken van de motor na enige tijd verzadigen. De grote deeltjes blijven circuleren met de motorolie en zorgen voor een extreem lage wrijving barriere tussen slijtage oppervlakken. Voor het in stand houden van de verzadigde en blijvende PTFE coating op alle wrijvingsoppervlakken is het belangrijk de motor bij elke oliewissel te behandlen met NULON E20. Terwijl de NULON E20 zorgt voor de optimale motorbescherming, is dit op de lange duur niet zo kostenbespa- rend als NULON E30, echter, als een motor onder moeilijke omstandigheden moet werken, kan NULON E20 niet overtroffen worden in het bieden van bescherming!

NULON Long Term Engine Treatment (NULON E30) is de ultieme langdurige motorbescherming en wrijvingsvermindering voor benzine motoren. NULON E30 bevat ultrafijne deeltje PTFE, welke de laagste wrijvingscoŽeficient heeft die de wetenschap kent.
Deze unieke formulering is een mengsel van hoogwaardige draagoliŽn en andere gepatendeerde prestatie additieven. Het eindresultaat is een produkt dat, eenmaal gebruikt, als een dunne film met lage wrijving, zich vasthecht op alle bewegend delen en blijvend is voor 80.000 km (50.000 miles).

Voordelen: blijvend tot 80.000 kilometers. Verminderd koudestart schade omdat de PTFE coating zorgt voor voldoende smering totdat de oliedruk bereikt is. Verlengt levensduur van de motor. Zorgt voor een rustigere, zachtere motor "a quieter, smoother engine". Lager brandstofverbruik, verminderde motor- temperatuur. Kostenbesparend.

Het kostenplaatje voor u? Slechts Ä 61.66 ex BTW voor een twťťdelige behandeling: toevoeging van NULON E20 3000 km vůůr u normaliter motorolie ververst en toevoeging van NULON E30 direct nŠdat de olie is ververst.